Joshuas (27) met platte tietjes zoekt dating

Joshuas van 27 uit Gent, Oost-vlaanderen heeft platte tietjes en zoekt hier dating.

Ik wist niet dat het zo moeilijk zou kunnen zijn om jezelf hier te omschrijven. Zoek je een lieve meid, iemand die teder is en daarenboven heel grappig uit de hoek kan komen, zoek dan zeker niet verder. Weet wel dat ik een relatie heb.

Naam
Joshuas
Leeftijd
27 Jaar
Woonplaats
Gent
Provincie
Oost-vlaanderen
Land
België
Ogen
Blauw
Haar
Blond
Postuur
Slank
Uiterlijk
Blank
Freedomlove (26)
Rianneke (24)
Ronska (25)
Dollelien (31)
Marretje (64)
Annwantslove (28)
Thirzaheet (30) Zuid-Holland
Sinds de buit binnen is lijkt het of mijn vriend zijn belangstelling in mij verloren hebt. Toen we net verkering kregen deden we het wel 3x op een dag. Nu ik bij hem woon mag ik blij zijn met 1x per week. De bekende smoesjes als moe hoor ik te vaak. Ben jij iemand die niet te moe is en mij eens goed wil opgeilen. Ik wil mij zo geil worden dat mijn geilsappen over mijn benen druipen.
⬤ Online
LadyEm (33) Brussel
Please alleen reageren als je geniet van dominantie en pijn. Ik doe geen bloed of andere ranzige dingen, maar een tik met een zweep of een flinke buttplug moet je wel kunnen verdragen.
⬤ Online
Maranie (19) Noord-Brabant
Ik gun me de tijd niet om in het uitgaansleven op zoek te gaan naar een leuke jongen die meer wil zijn dan een eendagsvlieg. Verwacht hier meer succes te hebben en kijk uit naar de reacties die ik hoop te ontvangen.