Noaah (40) met leuke borstjes zoekt date

Noaah van 40 uit Houten, Utrecht heeft leuke borstjes en zoekt hier date.

Af en toe heb ik nog wel sex met mijn man, maar echt zo weinig mogelijk. Ik walg van hem, ik kan er niks aan doen. Weggaan is geen optie, ik leg later wel uit waarom. Maar ik hou dit niet vol en ga dat ook niet doen. Dus ik wil een man ontmoeten om het mee te doen, zodat het thuis draaglijker wordt. Dat zou kunnen lukken toch?

Naam
Noaah
Leeftijd
40 Jaar
Woonplaats
Houten
Provincie
Utrecht
Land
Nederland
Ogen
Blauw
Haar
Gekleurd
Postuur
Slank
Uiterlijk
Blank
Leonya (32)
Nikki (19)
Kussie (28)
Geiluuh (38)
Vreemdedromen (26)
Jaylinn (22)
SexyLola (33) Zuid-Holland
Ola mannen! Leuk dat je op mijn profiel komt kijken. Nu het moeilijkste stukje, over mij..pfoe hey! Ik ben sociaal, ondernemend en gezellig. Vrienden genoeg dus, maar ik geloof niet zo in dat sex hebben met vrienden, en zoek dus iemand waarmee ik eerst de seksuele spanning heb, en als wij daarna vriendschappelijk worden: prima. Andersom werkt helaas niet zo voor mij, dus reageer asjeblieft als je denkt hmmm daar zou ik wel een hapje van willen.
Muisje123 (40) Noord-Holland
Ik bezoek graag musea en andere culturele dingen liever doe ik niet alleen zodat ik kan delen wat ik zie. Met mijn vriendinnen hoef ik dit niet te doen die houden daar niet van..Wie weet vind ik iemand hier,.
Knalblondje (33) Utrecht
Zoek een man die niet al te ingewikkeld doet qua sex. Geen mannen die alleen door bepaalde handelingen klaar kunnen komen. Ik wil gewoon normale geile sex en dat zo vaak mogelijk. Ik kan niet bij mij thuis ontvangen.