Simoneliev (25) met mooie borstjes zoekt dating

Simoneliev van 25 uit Beuningen, Gelderland heeft mooie borstjes en zoekt hier dating.

Waarom zien mannen mij hier niet staan? Is dat omdat ik misschien een voorkeur heb die niet iedereen heeft? Ik mag toch gewoon lekker genieten net als ieder ander? Vind ik wel. Heb jij geen veroordeelde mening, dan mag jij mij berichten. Tot snel!

Naam
Simoneliev
Leeftijd
25 Jaar
Woonplaats
Beuningen
Provincie
Gelderland
Land
Nederland
Ogen
Bruin
Haar
Zwart
Postuur
Slank
Uiterlijk
Blank
MarjTarja (20)
Annereth (27)
Likealady (23)
Leeah (21)
Laila (40)
Arista (51)
Lette (21) Overijssel
Ik wilde dit wel eens proberen, een vriendin van mij heeft hier een hele leuke jongen ontmoet en ik dacht dat wil ik ook, Dus ben jij een gewone jongen, sportief, lief, betrouwbaar en eerlijk laat dan eens wat van jou horen.
Tjatanja (23) Noord-Brabant
Blond, donker, het maakt mij niet uit. Zolang je maar weet wat genieten is. En dat je schoon en verzorgd bent. Iets langer dan ik ben vind ik ook wel fijn. Zin in een leuke, spannende date waarbij respect voor elkaar voorop staat? Ik ben geen preutse meid en als je lief voor mij bent, zal ik dat zeker ook voor jou zijn ;)
Delaan (22) Noord-Holland
Weet je hoe vaak ik dit stukje al overnieuw heb opgeschreven? Ik wil namelijk dat je het leuk vindt wat ik schrijf en dat je me dan wil ontmoeten. Voor seks. Maar ik weet niet zo goed hoe ik dat het beste duidelijk kan maken. Dus ik laat het hier maar bij en hoop dat je nu meer van me wil weten.